Personvern

<< Click to Display Table of Contents >>

Navigation:  Fil > Innstillinger >

Personvern

Her finner man innstillinger for visning, visning i utskrift og eksport av fødselsnummer på personer som er opprettet i Personregisteret.

 

 

Skjul fødselsnummer fra visning

Øverst i bildet har man først mulighet til å velge at fødselsnummer skal skjules i skjermbildene ved å sette en hake i Skjul fødselsnummer fra visning. Da vil hele fødselsnummeret bli sladdet eller vises blankt i alle skjermbilder man kan velge personer i Maestro.

 

Utskrift og eksport av fødselsnummer

Under har man innstillinger for for visning av fødselsnummer ved utskrift av skjemaer og eksport av datasettet. Man kan velge mellom at fullt fødselsnummer vises, fødselsnummer hvor de fem siste sifre er sladdet, fødselsnummer hvor de fem siste sifre er blankt, eller at hele fødselsnummer vises blankt.

 

Snarveier

Her ligger snarveier til Personregisteret, fanen Registrert følgende steder i Personregisteret og for å sende en e-post til supportavdelingen til Maestro.

 

Personvern

Her ligger et kort skriv om personvern og hvordan dette er behandlet i Maestro. På nettsidene våre finnes mer utfyllende informasjon under Mine sider (krever innlogging).